Blog

Ovdje započinje Vaš tekst. Kliknite ovdje i započnite upisivati tekst. Illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut.

Nedavno sam počeo eksperimentirati crnim i bijelim pejzažima. Na to su me inspirirali stari negativi s putovanja Marokom. Bio sam vrlo zadovoljan kako su ispali pejzaži s tog putovanja. Svaki puta kada ih promatram, čini mi se da mi postavljaju pitanja o svemu što je iz njih izostavljeno.

Prošlog sam tjedna posjetio izložbu u Gradskoj galeriji. Bila je to zbirka radova suvremenih slikara i fotografa te konceptualnih umjetnika. Vrlo inspirativni doživljaj za mene. Dopustite mi da vas provedem izložbom.

U trenucima kada sam tek započinjao slikati, trudio sam i najmanji detalj uklopiti u prizor već prepun detaljima. Kada sam istu sliku promatrao nekoliko godina kasnije, shvatio sam koliko je čovjek, jednom izložen takvom prizoru, morao biti zbunjen u neizvjesnosti na koji se detalj najprije koncentrirati. Zbog toga dobro pamtim vrijeme u kojem sam upoznao minimalizam. Zbog toga sam s vama odlučio podijeliti pet savjeta koji vam s njime mogu pomoći.